11 Şub 2016

KIRTASİYE GÜNLERİ 6 PILOT FRIXION Colors


Geçen ay 'Kırtasiye Günleri' ne yoğunluktan dolayı ara vermek durumunda kalmıştım:) Bu ay 'Kırtasiye Günleri' nin ilkinde günlük kullanımda işaretlemeyi sevdiğim marker/işaretleyicilerimden birini tanıtmak istedim...

Pilot 'Frixion Serisi' nin ürünlerinden biriyle bir şekilde tanışmışsınızdır... Piyasada bu serinin roller ve fosforlu kalemleri bolca bulunuyor... Pilot Frixion Colors seriye sonradan eklenen silinebilir keçeli kalemler...


Pilot Frixion Colors fiber ucu yardımıyla günlük kullanımda işaretlemek ve son zamanlarda moda olan hobilerden boyama yapmak için oldukça ideal... Özellikle kapak kısmındaki silgisi sayesinde size yanlışlarınızı düzeltme imkanı da sağlıyor... Kağıt kalitesine bakmaksızın arkasına geçmediğinden her alanda rahatça kullanabiliyorsunuz.

Pilot Frixion'un bendeki 6 renginin dışında mavi, siyah, mor, kırmızı, sarı, pembe renkleri ile toplamda 12 rengi bulunuyor... Rollerları gibi yedek refilleri bulunmuyor maalesef... 

Huzurlu, sağlıklı, mutlu bir gün geçirmeniz dileğiyle...

9 yorum:

  1. Çok güzeller, ben özellikle dışı beyaz üzerinde böyle az renk olan ambalajlı kalemleri çok seviyorum. Bende de pastel highlighterları var bu markanın, oldukça memnunum =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok hoş olmuş sunumu bence de sade ve şık görünüyor:) Pastel highlighterlari ilk senden görüp almıştım ben de çok memnunum.Yorum için teşekkürler :)

      Sil
  2. Bu ürünle ilk kez karşılaşıyorum. Umarım bir gün bir kırtasiyede yollarımız tekrar kesişir:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ülkemize zaten yeni geldi sanırım satış alanı genişler yakın zamanda:)Yorumunuz için teşekkürler :)

      Sil
  3. Arkaya geçirmemesi supermiş. Malum renkli keçeli kalemlerde olmayan bir özellik :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elimdeki en ince kağıtlarda denedim sonuç başarılı :) yorum için teşekkürler :)

      Sil
  4. refil olmaması kötü ama silinmesi iyiymiş. tasarımı da çok başarılı bence. kalem şeklinde olmasını beğendim doğrusu.
    uzun kullanımda ucu nasıl? yıpranıyor mu? bir de kalem yazmaya ne kadar hizmet edebilir acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet refill olmaması bence de kötü olmuş bazı markaların fiber uçlarının bile yedeği oluyor umarım ilerde bunu düşünüp bir yenilik yaparlar.Uzun süredir kalemlere sahip değilim maalesef o yüzden ileride uç dayanıklılığı ile ilgili yazıya bir güncelleme yapmaya çalışırım.Yorumunuz için teşekkürler:)

      Sil
  5. Merhaba ilk kez kumaş üzerinde özellikle etamin işlerken kullanmıştım. Dikkat edilecek yerleri işaretleyip işleme işi bitince ütü yada fön makinası ve çizgiler uçup gidiyor. Bana göre minikler içinde ideal üst baş kirlendi,koltuk battı derdi yok. Sıcağı görünce kalem anında uçuyor. güzel günlerde kullanmanızı dilerim.

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.