24 Kas 2014

Mürekkep Faresi' nden Hediyeler XIII Çekiliş Sonuçları / Results of Giveaway from Ink Mouse XIII


Çekiliş sonuçlarını ilan etme zamanı... Vakit ayırıp çekilişime katılan herkese teşekkür ederim öncelikle... Çekiliş sonuçları için yine ve her zamanki gibi adil olması açısından random.org' daki 'list randomizer' dan yararlandım.

Buna göre 1. Şanslı İzleyicim Seçkin Bodur;



2. Şanslı İzleyicim; Zeynep Çetin olmuştur.



Kazanan izleyicileri tebrik ediyorum. 25 Kasım 2014 Saat 23.59' a kadar bana sosyal medya kanalları veya e-mail adresim (sağdaki menüde yardım ve iletişimde e-mail adresim mevcut) aracılığıyla adres ve telefon bilgilerinizi iletirseniz sevinirim. Aksi taktirde çekilişi tekrarlayacağım. Mutlu günler...

P.S: Bu haftaki ilk yazı yine konuk yazar etkinliğine ait olacaktır. Bilginize:)

16 yorum:

  1. kazananlara tebrikler.artik onumuzdeki maclara bakacagiz ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umudunuzu yitirmeyin her ay elimden geldiğince bişeyler paylaşmaya çalışıyorum:)

      Sil
  2. Kazananlar iyi günlerde kullansın , yine güzel bir heyacan yaşadık bize de o kâr kaldı. Teşekkürler :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katıldığınız için ben teşekkür ederim:)

      Sil
  3. 2 çekilişte de 3. olana bir hediye yok mu :) Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum.

    YanıtlaSil
  4. kazanan arkadaslari tebrik ederim. guzel gunlerde kullanmasi dilegiyle. guzel hediyelerinden ve bloguyla harika bilgiler edinmemizi saglayan murekkep faresine cok tesekkur ederim. sizi takip etmek cok guzel. :) son olarak ogretmenler gununuz kutlu olsun sizde dolma kalemler konusunda bize cok sey ogrettiniz. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaman ayırıp katıldığınız için ben teşekkür ederim. Öğretmek çok iddialı bir kelime benim için bilgi paylaşımında bulunmaya çalışıyorum sadece... Asıl sizin öğretmenler gününüz kutlu olsun:)

      Sil
  5. Amannn Tanrımm! Sonunda kader bana da gülmüş olabilir mi? Öğretmen çocuğuyum diye öğretmenler günü hediyesini ben aldım. Çok heyecanlıyım. Teşekkürler, çok teşekkürler. :)

    Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sonunda şans sizden yana oldu tebrik ederim mailinizi de aldım. Umarım şansınız her zaman sizinle olur...

      Sil
    2. Onca zaman geçti, hiç haber çıkmadı demeyin sakın. Geçen hafta burada olmadığım için bu Pazartesi'ne kadar paketi bekleten Sayın Mürekkep Faresi'nin paketini, dün yine Ankara'da olduğum için ancak bugün aldım.

      Tabi her yeni kalemin yuvaya gelişi gibi tüm işi bırakıp, toplantıları iptal edip sarıldım paketime. İçeriği yırtmayacak kadar kibar ama uzun süren bir açlıktan sonra taze pişmiş poğaçalara saldırır gibi coşkuyla açtım paketi. Süprizli içeriğin arasından kalem formunu seçtim ve genelde bezdiren blister ambalajlar arasında nispeten açması kolay olan paketinden çıkardım. Elime aldığımda merakla bakındım nasıl doluyor bu alet diye :) Belki ilk kez kılavuzuna bakmak gerektiren bir kalemim oldu. Hazır olan mürekkebini uygulamak, hele her zaman yaptığımdan farklı olarak kendimi ve etrafımı batırmadan doldurmak eğlenceli oldu. Fazla mı mürekkep alıyor bu kalem yoksa? Hem de nasıl. Normal bir pistonlunun bile kat kat fazlası olduğundan eminim. Güzel tarafı, tüm mürekkebi çekip de hadi kullan bakalım derdi olmadan, daha küçük haznesine dönem dönem mürekkep almayı sağlayan ara bir valf sisteminin daha olması. Bana M uçlu denk gelmesine de sevinmedim değil. M uçlusu tam benim kullanımıma uygun geldi. Daha kalını zorlardı eminim.

      Harika hediyeleriniz için tekrar ve ayrıca teşekkür ederim.

      Sil
    3. Bu güzel yorum karşısında ne diyeyim bilemedim Seçkin Bey... Hediye vermekten çok hediyelerin beğenilip kullanılmasına seviniyorum:) Level 65' i öyle güzel anlatmışsınız ki aklıma o kadar işinin arasında konuk yazar olarak Seçkin Bey Level 65' i yazmak ister mi acaba diye düşünmedim değil... Tekrar güzel günlerde kullanın hediyelerinizi.Yeni yılda da şans sizinle olur umarım...

      Sil
  6. Çekiliş için yorum bırakırken bana çıkacağını hissetmiştim. Ama yine de adımı görünce çok şaşırdım. Çok güzel bir duyguymuş bu. Pazartesi sabahına böyle mutlu başlamama sebep olduğunuz için çok teşekkürler. Harikasınız:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katıldığınız için ben teşekkür ederim. Umarım şans sizin de her zaman yanınızda olur tebrikler...

      Sil
  7. Kazananları tebrik ediyorum. Sevgili randoma da 'acaba bir gün gülecek miyim?' nakaratı eşliğinde teesüflerimi iletiyorum :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah random size de güler :) Umudunuzu kaybetmeyin..

      Sil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.